Babaji's Kriya Yoga
Babaji's Kriya Yoga Images
English Deutsch Français Français
Español Italiano Português Português
Japanese Russian Bulgarian Dansk
Arabic Farsi Hindi Tamil
Turkish Chinese Polish  Estonian

                          

M. Govindan Satchidananda har modtaget den ærefulde "Patanjali Award" 2014
for sin enestående service for yogaens sag. Prisen uddeles af Swami Maitreyananda,
som er præsident for Yoga Alliance International
(bedre kendt som den Internationale Yoga Føderation).

Swami Maitreyananda and Satchidananda (click image to enlarge)

Yoga Alliance International er den ældste og største internationale Yoga Forening og et register for yogalærere.
Satchidananda er blevet føjet til den lange liste af denne pris' modtagere fra den uddeltes første gang i 1986.

Se listen over tidligere prismodtagere her:
http://www.internationalyogafederation.net/patanjali.html 

Satchidananda har været medlem af dets 'World Council' siden 2008.

Swami Maitreyananda skrev følgende på sin website efter deres første møde i november 2012:
"Marshall Govindan Satchidananda er ikke blot den mest berømte Yoga Mester indenfor Kriya Yoga i vor tid, han udfører også et fantastisk stykke arbejde for Kriya Yoga. Jeg kan kun sammenligne ham med Paramahansa Yogananda. Satchidananda er Babajis ånd."

Swami Sai Sivananda, President of the Federation Francophone de Yoga presents the award to M. G. Satchidananda (click image to enlarge)

Swami Sai Sivananda, President of the Federation Francophone de Yoga presents the award to M. G. Satchidananda

 Gurudasan

Gowri Varadhan, fra Salem, Tamil Nadu blev optaget i Babaji’s Kriya Yoga Orden af Acharya'er (lærere) i Bangalore, Indien, 6. marts 2016

Vi er glade for at kunne meddele at Gowri Varadhan som nyt medlem af Babaji's Kriya Yoga Orden af Acharya'er har fået tildelt et nyt navn 'Gurudasan' (Guruens tjener) af Babaji, under overværelse af sin mor, far, bror og hustru Kiran foruden 59 deltagere i et Kriya Yoga retreat og 2. indvielsesceremoni. Han forpligtede sig til at opfylde betingelserne for at være Acharya og er nu autoriseret til at give 1. indvielse.

Fotos fra begivenheden kan ses her: https://plus.google.com/u/0/102316518201804498547/posts/dxzGUffstEC

Herunder ses Gurudasan's 'cv'

Under denne ceremoni giver Babaji et nyt - spirituelt - navn til hver enkelt nye medlem af Ordenen. Formålet hermed er at medlemmet og de personer der fremover vil tiltale ham med dette navn vil blive mindet om de kvaliteter navnet associerer til.. I dette tilfælde vil man blive mindet om hvad det vil sige at være 'Guruens tjener'.

Om Kriya Babaji Nama AumSidste Nyt


Gratis Yogaklasser

Du inviteres hermed til at deltage i gratis yogaklasser i Kriya Yoga Ashrammen på Mountain Road nr. 196, St. Etienne de Bolton, Qc. J0E 2E0 hver lørdag fra 9.30 til 11.00 og hver søndag fra 15.00 til 16.30. med Santosh, som er en dedikeret yogalærer med mere end 10 års erfaring bag sig. Lær Yogastillinger for et sundt helbred og almen afspænding, vejrtrækningsøvelser for at øge dit energiniveau og basale meditationsteknikker til fremme af mental ro. Yderligere info ved kontakt til ham på nr.: 1-888 252-9642

Født i Italien, flyttede til Tyskland som lille, gik i skole der, udviklede sin interesse for filosofi og spiritualitet i tyverne. Praktiserede aikido i shintotraditionen igennem 5 år og kom i en alder af 29 for første gang i kontakt med hatha yoga blot med det formål at blive mere fleksibel. Allerede efter de første få yogalektioner stod det ham klart at dette var hans vej, hvorfor han droppede aikido’en for at kunne hellige sig yogaen fuldt ud. Han praktiserede først yoga i henhold til iyengartraditionen og fulgte samtidg læren som den fremgår af korrespondancekurset hos SRF (Selfrealization Fellowship). I 2004 blev han indviet til Babajis Kriya Yoga. 2008 læreruddannelseskursus hos yoga-vidya, en nonprofit organisation, grundlagt af sukadev bretz, personlig discipel af swami vishnu-devananda. 2009 læreruddannelseskursus i Kriya Hatha Yoga med Durga Ahlund og MG Satchidananda.

Santosh


Mere end 220 indviede i Babajis Kriya Yoga vil deltage i Kumbha Melaen i Haridwar fra 25. Januar til 22. Marts 2010. Disse inkluderer cirka 120 sadhakas fra et dusin forskellige lande, som vil deltage i fire successive grupper og yderligere omkring 100 sadhakas fra hele Indien under festivallen omkring Mahashivaratri i februar. Vi vil have vort eget 4.000 kvadratfods lejr og telt og komfortable dobbeltværelser i et 4 stjernet hotel. Et dagligt program med praksis af Babajis Kriya Yoga vil blive gennemført, foruden mantrayagnaer (ildceremonier med afsyngning af mantraer eller powerord), vi vil møde sadhuer og helgener, berømte som ukendte, bade i den hellige Gangesflod og der vil være satsang (foredrag over spirituelt emne) og samhørighed med millioner af hengivne - alt vil være del af programmet. 30 millioner hengivne og titusindvis af hellige oppe fra Himalayas huler og grotter, templer og klostre forventes at deltage. Hvis du vil med os så skynd dig! Der er kun få pladser tilbage.


Babaji's Kriya Yoga Archaryas July 2007

Ganga Auer er navnet på det nyeste medlem af Babajis Kriya Yoga Orden af Acharya’er, som indførtes i ordenen via en speciel ceremoni den 30. december 2009 udført af MG Satchidananda som afslutning på et femdages tavshedsretreat. Læs mere om hende på siden om Yogalærere her på siten.


Sri P. Chidambaram, den Ærede ’Union Home Minister’ i den indiske regering vil være Æresgæst og hovedtaler ved en gallafest 17. januar 2010 i Chennai hvorunder en ny engelsksproget udgave af Tirumandiram vil blive offentliggjort. De øverste ledere for Saiva klostrene i Dharmapuram, Tiruvavaduthurai og Tiruppanandal, foruden ministeren for religiøse anliggende i Tamil Nadu vil holde taler. Dette mægtige arbejde er blevet udført af et team af eminente forskere, lærde og yogier under kyndig vejledning af Dr. T.N. Ganapathy og via sponsorering fra Marshall Govindan, præsident for Babajis Kriya Yoga Order of Acharyas og Dr. N. Mahalingam, filantrop. Det er et af de mest betydelige værker relateret til Yoga, Tantra, Saiva Siddhantha filosofi og spiritualitet, der nogensinde er skrevet. Værket nedskrevedes for mere end 1.500 år siden af Siddhaen Tirumoolar. Det udgives i 10 hardcover bind og fylder godt 3.200 sider. Det indeholder mere end 3.000 vers på tamilsk og for hvert enkelt ses det originale tamilske skrift, dets transliteration (d.v.s. rent ordret oversættelse) - foruden oversættelse og kommentar. Der er desuden en eksklusiv bibliografi, ordliste og et indeks. Derudover indeholder arbejdet introducerende kapitler fra de to sider af debatten indenfor Saiva Siddhanta, Tirumoolars monistiske teisme versus Meykandars pluralistiske realisme. Det tilbydes til den specielt lave pris af blot 100US$  + 50US$ i forsendelse. For mere info eller for at bestille værket gå til ”Bookstore”.


Ny CD: ”Om Kriya Babaji Stuti Manjari”. Det er med glæde vi annoncerer udgivelsen af en ny samling sange sunget af Bhavani Ramamoorthy, hvis smukke stemme og arrangementer opløfter ordene i mange af vore yndlings Kriya Yoga sange og mantraer til sublime inspirerede højder. Hun akkompagneres af indiske musikalske instrumenter. Arrangementerne udføres i den traditionelle karnatiske form (staten Karnataka’s specifikke udtryksmåde), med kraftfulde intonationer og rytmer. Nogle af mantraerne er dem Babaji har givet i ”Voice of Babaji”. Bhavani og andre optrædende er Kriya Yoga indviede fra Chennai, hvor cd’en indspilledes professionelt med Kriya Yoga Publications som co-producer. Bestil din kopi for blot 12.95US$, CAD$15.70 eller CAD$16.87 i Quebec plus 4$ i forsendelse. US8$ for oversøisk forsendelse. Mere info eller køb, gå til ”Bookstore”.


Ny bog: ”The Kumbha Mela and its Ascetic Orders or Why a Pilgrimage is not a Touristtrip” ved M.G. Satchidananda, er nu tilgængelig som 18 siders guide til Kumbha Melaen og til de forskellige ordener af asketiske helgener og yogier hvis velsignelser millioner af hengivne søger på denne menneskehedens største træfpunkt. Den er oversat til fransk, spansk, tysk, portugisisk og estisk. Du kan bestille en kopi for den uhørt lave pris af bare 3US$ som elektronisk bog.


Ny udgivelser:  Babajis Kriya Yoga Order of Acharyas har hermed glæden at annoncere udgivelsen af ”The Voice of Babaji: Trilogy on Kriya Yoga” på tamilsk og russisk. Den tamilske udgave vil blive offentliggjort den 17. januar 2010 i Chennai sammen med Tirumandiram og vil blive akkompagneret af en tale ved N. Suryanarayanan, tredje søn af dens forfatter V.T. Neelakantan, og Managing Trustee af V.T.N. Fonden, en velgørende institution som har til formål at støtte uddannelsen af fattige mennesker. I ”The Voice of Babaji” bad Babaji V.T. Neelakantan og S.A.A. Ramaiah om at udgive den på tamilsk. Det være hermed gjort små 60 år senere! Ved samme lejlighed vil en tamilsk udgave af ”Kriya Yoga Sutras of Patanjali and the Siddhas” blive offentliggjort. I Tyskland vil en ny tysk oversættelse af ”The Yoga of Boganathar” blive udsendt i februar måned.


”The Honourable Home Minister of the Government of India” - Den Ærede Minister for Indenrigsanliggender fra Indiens Regering”, Sri P. Chidambaram er æresgæst og taler ved gallabogsudgivelsesceremoni 17. januar 2010 i Chennai. En ny engelsksproget udgave af Tirumandiram, Sydindiens suverænt mest betydningsfulde værk om Yoga ved Siddhaen Tirumoolar, med kommentar og indeks, i ti hardcover bind offentliggøres. For flere detaljer gå til Bookstore”".


Satchidananda og Durga nyder en satsang i ashrammen

Babaji's Kriya Yoga Archaryas July 2007

Byggeriet af den nye ashram i Badrinath, Himalaya fortsatte indtil november 2009, da vinteren satte en naturlig stopper indtil april, maj og forårets komme. Fundamentet for lejlighederne og støttepiller for sovesalene i bagbygningen er næsten færdigt. Byggeriet vil blive genoptaget i maj 2011 og forventes fuldt færdigt til efteråret 2011. Enhver som måtte ønske at bidrage til projektet kan gøre det ved at trykke på nedenstående link.

Læs mere om Badrinath Ashram

Giv dit bidrag her...


Tre nye acharyaer - lærere

Norihiko Otsuki blev optaget som medlem af Babajis Kriya Yoga Lærer Orden og bemyndiget til at give 1. indvielse under en speciel ceremoni i Sato Zen klostret fra 6. Århundrede i Hammamatsu, Japan den 18. oktober 2009. Han modtog samtidig et nyt navn: Nagaraj under ceremonien, der også inkluderede en ildceremoni. Han har udført adskillige års intens praksis, inklusive 6 måneder i ashrammen i Quebec. Han har også opfyldt alle de krav der stilles til en effektiv Kriya Yoga lærer. Han er bosiddende i Tokyo hvor han underviser i engelsk og giver klasser i Kriya Hatha Yoga.

Nagaraj


 

Carla Leite blev ordineret medlem af Babajis Kriya Yoga Lærer Orden og bemyndiget til at indvie til 1. niveau ved en speciel ceremoni i Chateau de Bellevue, Chatenois, tæt ved Dole, Frankrig den 8. november 2009. Hun modtog navnet Siddhananda Sita under ceremonien. Hun er bosiddende i Aix en Provence, nær Marseilles, Frankrig. Indfødt brasilianer og langtidsboende i Frankrig; taler flydende engelsk, fransk og portugisisk og vil undervise i adskillige europæiske lande.

Siddhananda


Thierry Morfin optoges i Babajis Kriya Yoga Lærer Orden og bemyndigedes til at give 1. niveau indvielser under en særlig ceremoni i Chateau de Bellevue, Chatenois, nær Dole, Frankrig den 8. november 2009. Han modtog det spritnye navn Turyananda under ceremonien. Han er bosiddende på den franske koloniø Rèunion i det Indiske Ocean, hvor han er direktør for et konstruktionsselskab med speciale i undersøiske byggerier og anlæg. Han vil undervise der og på den nærliggende ø Mauritius såvel som i Frankrig.

Turyananda


Marshall Govindan, Le Kriya Yoga et les èditions du Babaji, Inc., Babajis Kriya Yoga Order of Acharyas skal hermed undskylde for krænkelsen af rettighederne tilhørende Yogi S.A.A. Ramaiah, Arizona Babaji Sangam Inc. og Canadisk Babaji Yoga Society i arbejdet ”The Voice of Babaji” bestående af tre bøger benævnt ”Voice of Babaji and Mysticism Unlocked”, ”Babajis Masterkey to All Ills” og ”Babajis Death of Death”. Vi anerkender herved at Yogi S.A.A. Ramaiah, Arizonas Babaji Yoga Sangam, Inc. og den Canadiske Babaji Yoga Society aldrig har givet deres tilladelse til at redigere, udgive, kopiere, reproducere eller distribuere de krænkede kopier. Vi anerkender hermed at redigeringen, offentliggørelsen og salget af de krænkede bøger som indeholdtes i ”The Voice of Babaji”: ”Voice of Babaji and Mysticism Unlocked”, ”Babajis Masterkey to All Ills” og ”Babajis Death of Death” udførtes uden tilladelse og imod Yogi S.A.A. Ramaiahs ønske. Den 8. september 2009 gav det Canadiske Yoga Societet samt Arizona Babaji Yoga Sangam, Inc. udgiver tilladelse til at offentliggøre. Tilladelse til udgivelse blev også givet i 2009 af den velgørende VTN Fond, som i sin tid grundlagdes af V.T. Neelakantans arvtager.


Fotos af fundamentet for den nye ashram i Badrinath, Indien, som pt er under opbygning. 2. oktober 2008.
Badrinath Ashram - October 5, 2017

Badrinath Ashram - October 5, 2017 - 1 (click image to enlarge)

 

Badrinath Ashram - October 5, 2017 - 2 (click image to enlarge)

 

Badrinath Ashram - October 5, 2017 - 3 (click image to enlarge)

 

Badrinath Ashram - October 5, 2017 - 4 (click image to enlarge)

  

Badrinath Ashram construction November 11, 2014

Meditation hall and above it the Yoga hall - November 2014 - 1 (click image to enlarge)

Meditation hall and above it the Yoga hall

Badrinath ashram, northeast corner - November 2014 - 2 (click image to enlarge)

Badrinath ashram, northeast corner

Badrinath ashram south side - March 2016 - 3 (click image to enlarge)

Badrinath ashram south side
March 20, 2016

Babaji Ashram, Badrinath + Mt Neelakantan - March 2016 - 4 (click image to enlarge)

Babaji Ashram, Badrinath + Mt Neelakantan
March 20, 2016

Mt Neelkantan, 23,500  feet, 7,500 metres altitude, Badrinath - August 2014 - 1 (click image to enlarge)

Mt Neelkantan, 23,500 feet, 7,500 metres
altitude, Badrinath

Badrinarayan temple, March 20, 2016 - 5 (click image to enlarge)

Badrinarayan temple
March 20, 2016

 

Se også:

Om Babaji
Om Kriya Yoga
Besøg vores Events side for info om Indvielser til Babajis Kriya Yoga
Babajis Kriya Yoga Hjemmeside

              

©1995 - 2024 - Babajis Kriya Yoga og Publikationer - Alle Rettigheder Reserveret. ”Babaji’s Kriya Yoga” er et registreret service mærke)   ॐ Mahavatar Babaji ॐ