Babaji's Kriya Yoga
Babaji's Kriya Yoga Images
English Deutsch Français Français
Español Italiano Português Português
Japanese Russian Bulgarian Dansk
Arabic Farsi Hindi Tamil
Turkish Chinese Polish  Estonian

              
Kriya Yoga LÆRERE
Marshall Govindan Satchidananda

Marshall Govindan Satchidananda har praktiseret Babajis Kriya Yoga intensivt siden 1969.

Han studerede og praktiserede Kriya Yoga i Indien igennem fem år med Yogi S.A.A. Ramaiah. Han assisterede ham også i etableringen af 23 yogacentre rundt omkring i verden over en 18 årig periode. I den periode praktiserede han Kriya Yoga i snit 8 timer per dag og som et resultat heraf opnåede han Selvrealisering. Mens han boede i Indien studerede han det tamilske sprog og de tamilske yoga Siddhaers arbejder. I 1980 assisterede han med indsamlingen af og udgivelsen af Siddha Boganathars samlede skrifter i bogform.

I 1986 administrerede han konstruktionen af et rehabiliteringshospital tilegnet yoga terapi og anden fysisk terapi i Tamil Nadu, Indien. I 1988 bad Babaji Nagaraj, grundlæggeren af Kriya Yoga ham om at begynde at undervise. Det var resultatet af lang tids rigoristisk disciplin og praksis som base for at blive tilladt at indvie andre til de 144 Kriyaer givet ham af Yogi Ramaiah fem år forinden.

I 1991 forfattede han bestselleren ”Babaji og de 18 Siddhaer Kriya Yoga Tradition”, nu udgivet på 13 sprog. I 1992 etablerede han Babajis Kriya Yoga Ashram i St. Etienne de Bolton, Quebec, Canada. Klasser, seminarer og retreats tilbydes der året rundt. I 1995 trak han sig tilbage fra sit job som ’chief systems auditor’ hos den største virksomhed i Quebec ’The Cooperative Mouvement Desjardins’ for at hengive sig på fuld tid til undervisning og publikation indenfor yoga. Siden da har han rejst vidt omkring i verden og blandt andet guidet 50 Kriya Yoga studiegrupper fordelt på mere end 20 lande, en ashram og et forlag i Bangalore, Indien, og en læggruppe af Kriya Yoga lærere: ”Babajis Kriya Yoga Order of Acharyas”, en non-profit uddannelsesorienteret velgørenhedsorganisation, formelt registreret i USA, Canada og Indien. Han har forfattet og udgivet mere end 15 bøger om Yoga. Hans bog ”The Kriya Yoga Sutras of Patanjali and the Siddhas” har vundet litterære priser; den påviser for første gang nogensinde den tætte forbindelse mellem Klassisk Yoga og Siddhaerne.

Siden 1989 har han personligt indviet mere end 10.000 personer i Babajis Kriya Yoga i en serie intensive seminarer og retreats. I oktober 1999 modtog han velsignelsen af Babaji Nagaraj’ darshan tæt ved dennes ashram i Badrinath, Himalaya.

Pt er han medansvarlig på et stort anlagt research projekt som indbefatter hele den samlede mængde litteratur relateret til de Tamilske Siddhaers Yoga. Han graduerede i sin tid fra Georgetown University School of Foreign Service og George Washington University i Washington D.C. Han er gift med Durga Ahlund.

 

Durga Ahlund Govindan

Durga Ahlund Govindan har praktiseret og studeret yoga siden 1967.

Hun har delt sin oplevelse af Yoga som lærer i Hatha Yoga, Kundalini Yoga, Raja Yoga og Kriya Yoga og som terapeut siden 1984. Hun var medforfatter, skuespiller og producer på Yoga video’en ”Babajis Kriya Hatha Yoga, Self-realization through Action with Awareness” sammen med Marshall Govindan.

Hun udviklede og er lærer på et 200 timers lærer uddannelses kursus i Babajis Kriya Yoga og hun udviklede Kriya Yoga korrespondent kurset ’The Grace Course’ og skriver det sammen med MG Satchidananda. Hun indførtes i Babajis Kriya Yoga orden af Acharya’er (lærere) i Bangalore, Indien, januar 2003. Hun er gift med Marshall Govindan og har to voksne sønner. Besøg Durgas blog www.seekingtheself.com

 

Arjuna

Arjuna Ja, jeg ved helt ærligt ikke, hvad jeg skal skrive, min fortid er ikke specielt vigtig, og hvem jeg er har intet at gøre med, hvad jeg har gjort eller gør nu. Jeg er skuespiller i et perfekt drama, men uden anelse om hvad morgendagens rolle vil blive…men det gør heller ikke rigtig noget. Jeg er vægen ved du nok?! Total overgivelse til Herren hjælper med at bringe vægen til flammen og brænde for lyset, det er hvad jeg føler her og nu.


Så jeg er hverken stearinlyset eller flammen, jeg er heller ikke lyset, men blot et middel for det Guddommelige for at Han bedre kan opleve sig selv. Hvilke oplevelser i mit aktuelle liv er mere væsentligt end det? Jeg ved det ikke, og hvis der er noget, der er vigtigt, er det sandsynligvis kun på grund af sin kontekst med enten tidligere eller fremtidige liv, men hverken fortiden eller fremtiden eksisterer, kun rum (space) og gennem det rum søger vi desperat efter sandheden, ikke vor begrænsede sanseorienterede sandhed, men den sandhed som ikke kan udtrykkes i ord, kun er en dyb total oplevelse af salighed. Vi kan sige, at jeg er en helt almindelig person, født i Italien, med en forkærlighed for ridning (heste), lever i Italien og arbejder i et stressfyldt job i en investeringsbank, med ekspertise i NLP (neuro-linguistisk programmering) og hypnose. Jeg oplever dagligt alle de følelser alle andre også har, jeg kan føle frustration, sorg, glæde, seksualitet og så videre.

Jeg ved at le og at græde, at blive vred og at tilgive, men vigtigere endnu: jeg er ikke nogen af de følelser, jeg kan helt enkelt eksperimentere og nyde disse variationer som at dykke i havet og lege med bølgerne. Det er hvad jeg kan sige.

Om Kriya Babaji Nama Aum.

 

Nityananda) Nacho Albalat

Nityananda (Nacho Albalat) har hjemme i Valencia på Spaniens østkyst. Han indviedes til Babajis Kriya Yoga i 1997, lærte de avancerede Kriyaer i 1998 og 1999 og har siden praktiseret dem trofast. Han har også været aktiv i arbejdet med at sprede Babajis Kriya Yoga ud over hele Spanien ved at organisere seminarer og oversætte diverse publikationer. Han har oversat bøgerne ”Kriya Yoga Sutras of Patanjali and the Siddhas”, ”The Voice of Babaji: The Trilogy on Kriya Yoga” og ”The Kriya Yoga Journals” helt tilbage fra starten de udkom, foruden adskillige indvielses seminarer - til spansk. Han var også ansvarlig for oversættelsen af og optagelse af videoen ”Babajis Kriya Hatha Yoga: Self-Realization through Action with Awareness”.

Han holder en universitetsgrad i journalisme og har arbejdet for adskillige lokale medie organisationer specifikt omkring emner som personlig vækst og åndelighed, i lokalsamfundet. Han er lykkeligt gift med sin kone Aurora, som er en glimrende journalist. Parret har en datter sammen.

Som Acharya er hans hovedformål at ”på bedst mulige måde transmittere Babajis Kriya Yoga lære og teknikker”. Igennem BKY kan enhver manifestere sit potentiale og derved forbedre ikke blot sit eget liv, men også alle andres rundt om.

 

Sharana Devi

Nagalakshimi (Sharanadevi) fra Sao Paulo, Brasilien blev Acharya i 2003.

Født i 1961 husker hun hvorledes hun første gang mødte Babaji i en drøm, i 1993. På det tidspunkt kendte hun intet til hverken Yoga eller Babaji. Babaji fortalte hende, at han er hendes Guru. Efter denne drøm begyndte hun at lede efter information om Babaji og fandt derved frem til Yoganandas bog ”En Yogis Selvbiografi”. Hun fulgte Yoganandas lære via SRF igennem fem år inden hun mødte M. Govindan Satchidananda, som indviede hende til Babajis 144 Kriyaer i perioden fra 1998 til 2000, i Brasilien og i Canada. Hun har praktiseret disse teknikker omhyggeligt og trofast lige siden. Hun opfyldte også kravene til at blive én af Babajis Acharyaer indenfor Kriya Hatha Yoga Teacher Training programmet og har siden 2001undervist adskillige offentlige klasser hver uge.

Sharana Devi arbejder som krop-sind terapeut siden 1993. Hun blev uddannet og certificeret af Stanislaus Grof i ”Holotropic Breathwork” i 1996 og benytter den metode til at hjælpe de, der måtte være i en åndelig krise eller oplever følelsesmæssige problemer.

Gift og med tre børn erklærer hun at ”praktiseren af Babajis Kriya Yoga har totalt transformeret mit liv og livet for folk omkring mig.”

 

Saraswati Karuna Devi

Saraswati Karuna Devi fra Sao Paulo, Brasilien. Fødtes 1948 i Ægypten, britisk nationalitet, flyttede med sine forældre til Brasilien som tolvårig. Hun begyndte sin søgen efter Gud og at praktisere Yoga som teenager. Under hendes første besøg i Indien i 1981 erkendte hun Babajis tilstedeværelse og vejledning i sit liv.

II 1996 blev hun af M. Govindan Satchidananda indviet i Babajis Kriya Yoga i Canada og modtog anden og tredje niveau indvielserne i 1997 og 1998. Siden da har hun praktiseret Kriyaerne kontinuerligt og hun begyndte at dele dem med andre mens hun færdiggjorde uddannelsen til Kriya Hatha Yoga i 2001. Hun underviser adskillige klasser om ugen i Kriya Hatha Yoga

Med baggrund i en træning indenfor jungiansk psykologi mødte hun og blev elev af Stanislaus Grof i 70’erne og har siden arbejdet intensivt i privat praksis som transpersonel psykolog - hvorunder hun gør brug af hans metode ’Holotropic Breathwork’ og lignende teknikker. Hun er velbevandret i mange åndelige traditioner og praktikker.

 

Satyananda

Satyananda indførtes i Babajis Orden af Kriya Yoga Acharyaer under en ceremoni i Tyskland i august 2005. På daværende tidspunkt havde han dedikeret adskillige år til intense studier og praktiseren af Babajis Kriya Yoga og til at tjene Babajis Kriya Yoga i form af Karma Yoga og som oversætter både i Ashrammen i Quebec og i Tyskland.

Satya, som er uddannet i klinisk psykologi har arbejdet som psykosomatisk terapeut og som industriel psykolog hos forskellige virksomheder og selskaber i Tyskland. Men siden 1997 har det været hans åndelige mål og apiration, der primært har været vejviser for hans liv. Han studerede verdens spirituelle visdom, østens psykologi, Vedanta og Yoga og har foretaget flere personlige pilgrimsrejser i Indien.

Satya, som er uddannet i klinisk psykologi har arbejdet som psykosomatisk terapeut og som industriel psykolog hos forskellige virksomheder og selskaber i Tyskland. Men siden 1997 har det været hans åndelige mål og apiration, der primært har været vejviser for hans liv. Han studerede verdens spirituelle visdom, østens psykologi, Vedanta og Yoga og har foretaget flere personlige pilgrimsrejser i Indien.

 

Nandi Devar

Nandi Devar er Acharya i Babajis Kriya Yoga Lærer Orden siden 2007. Han bor i Schweiz og underviser i meditation og opmærksomhed i mange lande. For mere end tredive år siden dedikerede han sit liv til at gå Selvrealisationens Vej. Siden barndommen har han søgt andre dimensioner i livet og fundet svar indenfor buddhismen, shamanismen og i sufiernes lære. Men aspirationen efter en intens personlig transformation guidede ham til Babajis Kriya Yoga, hvor han oplevede den viden og power han så længe havde søgt.

Han valgte at gå helhjertet ind i træningen og tilbragte to et halvt år i en Kriya Yoga Ashram i Estonia ved navn Lilleoru og koncentrerede sig her fuldt ud om at praktisere Kriya Yoga som også beskrevet i Patanjalis Yoga Sutraer, inklusive tapas (intens praksis), svadhyaya (selvstudie) og ishvarapranidhana (overgivelse til det højeste). Hans oplevelser under denne tid overgik hans vildeste fantasi og forventninger. Han vågnede op til erkendelsen af sit sande evige Selv, det sande ’Jeg’, som er uden spørgsmål og uden svar. Denne dybe oplevelse danner grundlag for hans humoristiske og direkte måde at dele læren om realisering af Selvet. Han afholder også intense sadhana retreatophold, tilbyder personlig vejledning og en to års praksis træning i hans ”Soul & Yoga Academy” også kaldet ”Soul Light” - ”Sjæls Lys”.

 

Premananda

Premananda (Joseba Imanol Idoyaga) fra Bilbao, Spanien fødtes og voksede op i en hengiven kristen familie og opdragedes med kærlighedens og tilgivelsens værdier. Som ung mand praktiserede han de åndelige øvelser som anbefalet af Sankt Ignatius af Loyola. Han stræbte efter at dedikere hele sit liv til en religiøs Orden - indtil han dog giftede sig og fik to børn.

Han er uddannet indenfor psykopædagogik (studiet af den psykologiske uddannelse) og som computeringeniør. Han arbejdede i ti år som computer analytiker og senere som lærer i offentlige skoler. For nylig er han blevet lærer-træner og lektor i uddannelsescentre.

Han modtog indvielse i den tibetanske buddhisme og gjorde en pilgrimsrejse til Himalaya, inden han blev indviet og påbegyndte sin træning i Babajis Kriya Yoga i 2000. Siden han fuldførte Kriya Hatha Yoga kurset i 2003 har han organiseret mange Kriya Yoga klasser, seminarer og satsangs i Baskerlandet.

Hans væsentligste drivkraft er at tjene og nu at tjene via Babajis Kriya Yoga. Kriya Yoga har været ham en støttepille i vanskelige tider - selv idèen om at noget var ’vanskeligt’ forsvandt.

 

Valmiki

Valmiki (Mikel Agirreazkuenaga) er langtidsssprogstuderende. Han er pt lærer i sprogvidenskab i Universitetet i Baskerlandet, Spanien. Siden 1998 har han arbejdet med fonden for ”Life and Languages” som er baseret på Doktor M.M. Sanchez Carrions arbejde med at støtte op om sprog og deres kulturer. Siden han begyndte sin træning i Babajis Kriya Yoga i 2000 er han nået til at værdsætte den som ”et transformationens og tjenestens sprog”. Han har deltaget i mange seminarer i Babajis Kriya Yoga og i en Kriya Yoga pilgrimsrejse til Indien.

Han har delt sin viden om og kærlighed til Babajis Kriya Yoga i Baskerlandet i Spanien igennem flere år, siden han fuldførte sin lærertræning og blev lærer i Babajis Hatha Yoga. Han er gift og har en datter.

 

Mirabai

Mirabai (Lourdes Planas Calvo) Hun begyndte sin yogapraksis i 2002 og blev senere indviet til Babajis Kriya Yoga. Det var et vigtigt vendepunkt i hendes liv. Siden da har hun deltaget i adskillige indvielser på andet og tredje niveau og har fuldført sin uddannelse indenfor Babajis Kriya Hatha Yoga Lærer Uddannelses program. Hun har også været deltager på tre Kriya Yoga pilgrimsrejser, to i SydIndien og én i Himalaya.

Hun begyndte sin yogapraksis i 2002 og blev senere indviet til Babajis Kriya Yoga. Det var et vigtigt vendepunkt i hendes liv. Siden da har hun deltaget i adskillige indvielser på andet og tredje niveau og har fuldført sin uddannelse indenfor Babajis Kriya Hatha Yoga Lærer Uddannelses program. Hun har også været deltager på tre Kriya Yoga pilgrimsrejser, to i SydIndien og én i Himalaya.

Hun er gift og mor til tre børn.

 

Savitri

Savitri (Maria Rosa Blasco) Hun indviedes i 2001 og siden da har hun praktiseret Babajis Kroya Yoga teknikker med stor entusiasme og har deltaget adskillige gange i både 2. og 3. niveau indvielser, i Hatha Yoga træningen og været med på pilgrimsrejser til Indien. Hun studerede medicin og arbejder som familielæge i offentligt regi, men kombinerer det samtidig med en homøopati praksis. Hun holder kurser i stressmanagement og skriver artikler for nationale magasiner om sundhed og hvordan vi kan hjælpe os selv. Som Acharya er det hendes mening at mange mennesker vil kunne have umådelig gavn af at praktisere Babajis Kriya Yoga og hun anser det som et privilegie og en ære at få lov at dele læren med andre. Hun lever og arbejder i Girona, nær Alicante, 100 kilometer syd for Barcelona.

 

Nagaraj

Nagaraj (Otsuki Norihiko) Hun indviedes i 2001 og siden da har hun praktiseret Babajis Kroya Yoga teknikker med stor entusiasme og har deltaget adskillige gange i både 2. og 3. niveau indvielser, i Hatha Yoga træningen og været med på pilgrimsrejser til Indien. Hun studerede medicin og arbejder som familielæge i offentligt regi, men kombinerer det samtidig med en homøopati praksis. Hun holder kurser i stressmanagement og skriver artikler for nationale magasiner om sundhed og hvordan vi kan hjælpe os selv. Som Acharya er det hendes mening at mange mennesker vil kunne have umådelig gavn af at praktisere Babajis Kriya Yoga og hun anser det som et privilegie og en ære at få lov at dele læren med andre. Hun lever og arbejder i Girona, nær Alicante, 100 kilometer syd for Barcelona.

Helt fra barnsben har Nagaraj stillet spørgsmålene ’hvorfor er vi her’ - her på planeten Jorden og ’’hvad er det meningen vi skal gøre her’. Han føler Babajis Kriya Yoga besvarede hans spørgsmål og at alle burde deltage i indvielsesseminarer i Babajis Kriya Yoga eftersom det er et middel til at leve et sandt og bredtfavnende liv. Nagaraj er en vidunderlig lærer og vi er meget glade for at han vil undervise i Babajis Kriya Yoga i Japan.

Helt fra barnsben har Nagaraj stillet spørgsmålene ’hvorfor er vi her’ - her på planeten Jorden og ’’hvad er det meningen vi skal gøre her’. Han føler Babajis Kriya Yoga besvarede hans spørgsmål og at alle burde deltage i indvielsesseminarer i Babajis Kriya Yoga eftersom det er et middel til at leve et sandt og bredtfavnende liv. Nagaraj er en vidunderlig lærer og vi er meget glade for at han vil undervise i Babajis Kriya Yoga i Japan.

 

Siddhananda Sita

Siddhananda (Sita) Født i Brasilien i en familie af spirituelle søgende voksede jeg op i Yogaens ånd, den mystiske del af kristendommen og Tibets værdifulde lærdom..

Under mine undersøgelser af verden og af den menneskelige natur såvel som gennem mine studier af hellig litteratur foretaget under lange rejser til søs, på pilgrimsrejser og i retreats lærte jeg at genkende den universelle tilstedeværelse af en essens, som animerer og forbinder os alle sammen.

Jeg har været lærer, oversætter og iværksætter af diverse forskellige virksomheder. Jeg har opdraget mine fem børn med kærlighed og ved eksemplets magt.

Siden mit afgørende møde med Babajis Kriya Yoga har jeg deltaget på flere pilgrimsrejser til Indien og fuldført læreruddannelsen i Hatha Yoga. Jeg har siden da undervist i Kriya Hatha Yoga. Jeg tilbyder desuden en kompletterende terapi baseret på lyd og DNA programmering.

 

Turyananda

Turyananda (Thierry Morfin) Født i 1964 i Valence, Rhone i de franske Alper. Jeg er gift og far til tre børn, tre smukke døtre. Siden 1989 har jeg levet i det franske oversøiske departement øen Reunion, som ligger midt ude i det Indiske Ocean, 800 kilometer øst for Madagascar, og 200 km øst for den bedre kendte ø Mauritius. I Reunion arbejder jeg som direktør for et selskab hvis hovedkvarter er i Grenoble, Frankrig, og som specialiserer sig i undersøiske konstruktions projekter såvel som konstruktion på klipper og andre utilgængelige steder.

Jeg opdagede Hatha Yoga i 1992 og blev indviet i Babajis Kriya Yoga i 1998 af M.G. Satchidananda under dennes besøg på Reunion. Året efter modtog jeg 2. niveaus indvielse sammesteds. I 2000 deltog jeg på en Kriya Yoga pilgrimsrejse til SydIndien. Det var en åbenbaring for mig, idet jeg i den dybeste del af mit indre opdagede en mulighed for overgivelse, takket være de oplevelser af hengiven ’devotional’ karakter jeg havde i Indien. Aldrig tidligere havde jeg oplevet en så langtidsholdbar glæde. Fra 13 årsalderen da jeg opdagede en passion for klippeklatring og for at udforske undersøiske grotter, har jeg oplevet øjeblikke af dyb glæde ved opfyldelsen af et mål, men aldrig fundet en glæde, der varede ved. Så i en alder af 36 har jeg fundet min vej.

I dag forbløffes jeg over den stærke indflydelse mine ord måtte have på andre, takket være velsignelsen fra Babaji og Siddhaerne. På denne rute, som Babaji har tegnet op for mig, ved at tillade mig at dele hans budskab, har jeg følelsen at det er Hans tanker, der projiceres ud. Det er som om, på en vis måde, dette tillader opdagelsen af hans Ord idet de kontinuerligt opstår og fødes og således kan løfte mysteriets slør for andre. Læren fra Babaji og Siddhaerne fremstår som en bydende nødvendighed i vor tid, for at den fortabte, søgende menneskehed kan finde vejen hjem til det som er, det vi i sandhed er, med hjælp fra viise hyrder, om ikke smuglere.

 

Turyananda

Ganga Auer er uddannet lærer i Ungarn og begyndte sin åndelige rejse, da hun flyttede til Canada i 1990. Ganga har praktiseret Yoga på intenst plan siden 1995. Hun startede med at undervise i Hatha Yoga i 1998 og har siden undervist i tusinder af timer. Efter i mange år at have søgt efter Sandhed tog hun den første indvielse til Babajis Kriya Yoga i Toronto, marts 2000, og oplevede at Babaji hørte og besvarede hendes længsel. Hun fandt samtidig sin spirituelle familie. Siden da har hun praktiseret de 144 Kriyaer med oprigtighed. Ganga deltog i den første Kriya Hatha Yoga Lærer Uddannelse med Durga Ahlund i 2001. Hun er også certificeret som lærer i Kundalini Yoga og i Hatha Yoga ved Esther Myers Yoga Studio, Toronto, Canada. I 2004 åbnede Ganga sit eget studio, ’The Yoga Room’ i Barrie i nærheden af Toronto. Hun er en passioneret yogalærer. Hendes mål er fortsat at hjælpe andre til at have lykkeligere og sundere liv ved at udvide deres Yogapraktik fra måtten eller puden ind i deres hverdagsliv. Hun elsker at lære og at dele den viden med andre. Må Babajis kærlige nåde være vor guide på vejen til realisering af Selvet.

 

Amman

Amman var teenager da han hørte første gang om Babaji og blev indviet i Kriya Yoga i 1970 ved Yogacharya J. Oliver Beck, en lægpræst indenfor SRF og direkte discipel af Paramahamsa Yogananda. Amman har arbejdet i nordlige og vestlige Canada som kommunalarbejder med ungdommen, som skovarbejder og som miljøbeskyttelsesofficer. Nu arbejder han indenfor området af geografiske informationssystemer under Miljøministeriet i Saskatchewan, Canada. I midtfirserne levede Amman sammen med Yogacharya Black i dennes yogaretreatcenter i nordlige Michigan. I 2006 genopdagede Amman Babaji og har siden da gået dybt i yogaens verden via Babajis Kriya Yoga. Amman har undervist i Hatha Yoga i yogacenteret i nordlige Michigan, i et fængsel i Saskatchewan og fortsætter stadig med at undervise fra sit hjem

 

Kailash

Kailash Jeg var engang postmester i byen Frauenfeld i Schweiz. Det virker som det var et helt andet liv, men min yogakarriere begyndte faktisk først i år 2000, hvor jeg til min egen udelte forbløffelse så mig selv undervise i yoga i gentagne drømme og visioner. Det var de visioner der fik mig til at gå ind i yogaen. Jeg påbegyndte en daglig yogapraksis og to år senere begyndte jeg at undervise. Jeg praktiserede og underviste i forskellige yogasystemer igennem de næste par år. I 2006 hørte jeg om eksistensen af Babaji gennem en bog: “Babaji & the 18 Siddha Kriya Yoga Tradition”, skrevet af Marshall Govindan alias Satchidananda (bogen foreligger også på dansk). I 2007 tog jeg første indvielse fra Satchidananda og senere også anden og tredje indvielse. Endnu et par år gik med at uddanne mig til Kriya Hatha Yoga lærer og gennemføre to pilgrimsrejser i Indien. Babajis Kriya Yoga blev min konstante følgesvend. Intet andet system har kunnet inspirere mig i en sådan grad og jeg er blevet velsignet med den største fordel: personlig fred.

Idag er jeg indehaver af Yogacenter Frauenfeld, Schweiz, hvor jeg sammen med min hustru Maja (også en dedikeret Kriyaban) underviser i Yoga. Jeg gennemførte den rigoristiske træning i forbindelse med at blive Acharya med Babajis konstante Lys og ubetingede Kærlighed til at inspirere og guide mig henad vejen. I maj 2011 blev jeg optaget i Ordenen og lovede at dedikere mit liv til at dele Babajis Yoga med så mange som muligt. Satchidananda gav mig engang det råd at opfatte det at være Acharya som “at være et postbud, der leverer post for Babaji”. Det hjælper mig til bedre at forstå evolutionen indenfor mit eget livs karriere.

 

Shivadas

Shivadas fra Dijon, Frankrig, bor på øen Martinique i det Karibiske øhav. Shivadas var stærkt tiltrukket til det spirituelle helt fra teenageårene, hvor han opdagede Yogaen. Han gjorde adskillige rejser til Indien og rundtom i Europa for at træne i forskellig discipliner, tileksempel Sivannada Yoga (Avanceret Lærertræning i Trivandrum, Indien), Reiki, menneskelig magnetisme. Han blev indviet af Satchidananda i sin hjemby Dijon i 2004. Han erkendte Babaji som sin mester, der guider ham på kærlig vis henimod det Guddommelige. Han oplever sin optagelse i Lærer Ordenen som tegn på at han på ydmyg vis er i stand til at re-transmittere det der er menneskehendesn største skat. Siden 2007 har han sammen med sin kone Swarupa drevet et dansecenter ‘Yoga og Bharatanayam Dans’ på Martinique, APSARA. Han kan kontaktes på mailen: Shivadas

 

 

Jnanashakti

Jnanashakti (Josée Sylvestre) Fra mine tidligste år har jeg været fascineret af menneskets kompleksitet såvelsom af livets mysterier og spørgsmålet hvad der eksisterer ’på den anden side’ af vores kendte verden. Jeg var måske nok en anelse for clairvoyant, sensitiv og indtryksmodtagelig og så og følte i smertelig grad menneskehedens mange fejl. Det er uden tvivl årsagen til at jeg mange gange har skuet opefter med en følelse af nostalgi og håbet om at en eller anden deroppefra (himlen) ville komme og hente mig eller i det mindste sørge for at jeg omsider vokser op! Det var med dyb interesse og glæde jeg læste skolebibliotekets samling af bøger om diverse åndelige menneskers liv. Fra da af blev jagten på visdom mit livs ultimative mål. Jeg var blot syv år gammel, da jeg satte hvad jeg selv mente måtte være en rimelig sum tid af til at nå mit mål - senest ved mit fyldte 30. år. Åhhå - jeg er i mellemtiden blevet en del klogere og er nu klar over at det nok er bedre ikke at sætte tid på. Er bachelor i psykosociologisk kommunikation og uddannet indenfor adskillige andre områder for at være vel rustet med nogle effektive værktøjer til at hjælpe og coache andre professionelt, individuelt, spirituelt og på organisatorisk niveau. Efter at have været involveret i mange foretagender både i Quebec og internationalt, afholdt kurser i management, kommunikation og sågar i meditation for ledere velsignedes jeg i 2006 ved at komme i kontakt med Babaji Nagaraj og lære hans Kriya Yoga. Siden da er aspirationen til ’at Være’ med dig og udvikle os sammen i Selvrealisering mangedoblet og intensiveret.

 

 

Vidhyananda

Vidhyananda (Sherry Ryan), LMT, RYT er grundlægger af Providence Healing Arts, et Yoga Studio og alternativt healingcenter i Providence, Rhode Island, USA. Som studerende af Hatha Yoga og Kundalini Yoga igennem 40 år er Vidhya certificeret 500 timers yogainstruktør, som afholder og leder retreats og lærertræning over hele verden. Hn har mere end 25 års erfaring i studiet af Ayurveda, Makrobiotik og Traditionel Fem Elements Teori.

 

 

Brahmananda

Brahmananda blev indviet i Babajis Kriya Yoga tradition i Wien 2009 og indtrådte i Acharya ordenen i maj 2013. Grundet Babajis fredfyldte guidning udviklede Brahmanandas livsomstændigheder sig på den tid stille og roligt i den rigtige retning: samtidig med at han uddannede sig som Hatha Yogalærer deltog han i adskillige pilgrimsrejser i Indien og undergik træning for at blive Acharya og på samme tid faldt hans job og karriere og diverse andre ting og forpligtelser på plads. Med praktisk erfaring som tidligere selvstændigt erhvervsdrivende og med en ingeniøruddannelse indenfor sko-teknologi har han i mellemtiden nedsat sin arbejdsbyrde til det absolutte minimum for at kunne dedikere sit liv og arbejdsindsats primært for at tjene Babaji og Yogaens lære.

Brahmananda bor i Attersee i nordlige Østrig, hvor han organiserer Kriya Hatha Yoga klasser, workshops og Satsang. I Acharya ordenens tjeneste afholder han indvielsesseminarer i det tysktalende område (af Østrig).

 

 

Maitreya

Maitreya (Michel Zonatto)

Fra barnsben har Michel oplevet en dyb længsel efter Gud/Sandhed. Hans mor introducerede ham for første gang til Yoga og mysticisme i en alder af otte år. Han modtog den første træning i Klassisk Yoga som attenårig og begyndte at undervise regelmæssigt fra han var tyve. Han fortsatte sine studier af Yoga og andre veje til selvrealisering foruden naturterapier som foreksempel Ayurveda. Han blev indviet indenfor reiki, meditation og vibrationsmæssig energihealing. Han modtog også indvielse og personlig træning i Vajrayana Buddhismen. Det var imidlertid først da han kom i kontakt med Babaji og Kriya Yoga at han vidste, han havde fundet sin sande Guru og vej. Han følte en tilskyndelse til at søge en linje og en selvrealiseret lærer til at guide og rådgive sig om sin sadhana. I 2009 modtog han første indvielse fra acharya Sharanadevi i Brasilien og samme år mødte han sin lærer M.G. Satchidananda. I 2010 lod han sig indvie til de avancerede kriyateknikker også af Satchidananda. At praktisere disse kriyayoga teknikker gav ham en dyb oplevelse af fred og af at komme hjem efterhånden som han fattede at hans dedikerede praksis bevirkede et flow af kærlig energi og opmærksom tilstedeværelse i hele hans dagligliv. I 2012 blev han opfordret til at forberede sig på at blive acharya og efter to års intens træning blev han i november 2014 optaget som medlem i Babajis Kriya Yoga Orden af Acharyaer.

Maitreya afholder klasser i Kriya Hatha Yoga på universitetet og på diverse terapeutiske centre og tilbyder private sessioner med naturterapi for at eleverne får mulighed for at gå i dybden med forståelsen af naturterapi. Han leder indvielsesseminarer, satsangs, kirtan, holder foredrag, workshops og udfører mandalaer.

Han er evigt taknemmelig for Kriya Yoga traditionen og Babajis levende nærvær, der guider hans liv og giver ham mulighed for at tjene og fuldbyrde sit guddommelige formål. Han er gift med Lakshmi, Luana Marcanzoni Alves, og de bor i Palhoça, Santa Catarina, Brasilien.

 

 

Kriyanandamayi

Kriyanandamayi, medlem af Babaji’s Kriya Yoga Order af Acharyaer siden 2015. Hun tilbyder Kriya Yoga indvielses seminarer på Sri Lanka, i Indien og Malaysia på engelsk og tamilsk. I hendes hjemland Sri Lanka er hun manager for vore to ashrammer og sekretær for Babajis Kriya Yoga Orden af Acharyaers Trust, organiserer indvielses seminarer og pilgrimsrejser til Katirgama og andre hellige steder, leder Hatha Yoga klasser, firma - og studenter stress management programmer, akupunktur behandlinger foruden at udføre hellige ceremonier i vore ashrammer. Efter at være blevet introduceret til den åndelige vej af sine forældre i en ganske ung alder gik hun hastigt over til at udforske diverse spirituelle linjer og har praktiseret hatha yoga siden 2001 og har undervist regelmæssigt i samme siden 2002. Siden sin indvielse i Babaji’s Kriya Yoga i 2006, har hun fuldt ud dedikeret sit liv til en intens praksis af Babaji’s Kriya Yoga og til at tjene den lokale Sangha såvelsom sin biologiske famiie.

 

 

Annapurna Ma

Annapurna Ma, (Marcia Micheli, fra Sao Paulo, Brasilien)

Det var i 1995 jeg først via en drøm blev opmærksom på eksistensen af Kriya Babaji i mit liv. Drømmen var både smuk og specifik og jeg blev vist mine svage sider såvelsom mine styrker. På det tidspunkt begyndte jeg at opleve perioder med intens udrensning og jeg slap en masse byrder. Tre år senere modtog jeg første og anden indvielse fra Satchidananda i Brasilien. Kriya teknikkerne føltes velkendte, som at komme hjem. Mod slutningen på første indvielse spurgte Satchidananda mig om jeg kunne tænke mig at undervise i de 18 Kriya Hatha Yoga stillinger. Lige siden har jeg afholdt sådanne klasser og det er en stadig kilde til glæde.

Babajis Kriya Yoga har givet mig adgang til min egen dybeste natur og Babajis energi har støttet mig gennem alle disse år, hvor jeg har guidet og draget omsorg for de tre små liv jeg har haft æren af at bære i min mave og siden født og oplevet vokse op.

Jeg modtog den tredje og endelige indvielse fra Satchidananda i 2010 og i 2012 deltog jeg i Kriya Hatha Yoga lærer træningen i Canada under Durgas ledelse i samspil med Satchidananda. Det var også i 2014 under en pilgrimsrejse i Indien at Satchidananda overraskede mig ved at invitere mig til at blive Acharya. Det var naturligt at acceptere grundet oplevelsen af Babajis kærlighed, der flyder gennem alle aspekter af mit liv.

Det lader til at Babaji har haft indflydelse på samtlige væsentlige valg jeg har truffet i mit liv. Jeg ved at det at blive medlem af Acharya Ordenen er endnu en signifikant begyndelse. Jeg begynder med barnets glæde over livets mangfoldighed.

Jeg er mine lærere Satchidananda og Durga dybt taknemmelig for deres kærlige guidning og for at være mig en konstant kilde til inspiration og ønsker også at takke min familie og venner, som altid har motiveret mig.

Jeg håber og beder for at være i stand til at leve mit liv i tjeneste for Babaji og Babajis Kriya Yoga.

Jai Babaji!

 

 

Gurudasan

Gurudasan

"Født under navnet Gowri Varadhan i Salem, Tamil Nadu (Indien), af forældrene Shri. Radhakrishnan og Shrimati Kalavathi. Gowri har en Bachelor i Ingeniør - og Informations Teknologi og arbejder som undersøgende data analytiker.Hans studie af spiritualitet startede allerede i teenageårene med hans introduktion til Swami Vivekanandas skrifter og han var specielt tiltrukket til Sri Ramana Maharshi og Seshadri Swamigal af Tiruvannamalai og deres lære Med sin baggrund i tamilsk kultur sætter Gowri pris på den mangfoldige Tamilske Siddha tradition med dens specielle fokus på værktøjer til brug for realisering af Gud. Han er også indviet i Sri Vidya Sadhana. Med sin forståelse af Advaita fra Ramanas perspektiv kunne Gowri også påskønne andre filosofiske skoler såsom Dvaita og Vishisht Advaita som forskellige synsvinkler på samme sandhed.

I starten af nullerne fandt Gowri bogen Autobiography of a Yogi af Paramahamsa Yogananda, som introducerede ham til Mahavatar Babaji og Kriya Yoga. Læsningen af dette værk i kombination med bogen Babaji and the 18 Siddha Kriya Yoga Tradition af Marshall Govindan overbeviste ham om at Kriya Yoga er en fuldkommen, videnskabelig og autentisk linje, der udtrykker Yoga Siddhaernes lære og gør den tilgængelig for menneskeheden til opnåelse af Selvrealisering. I året 2008 modtog han indvielse i Babaji's Kriya Yoga (såvel 1. som 2. indvielse) af Marshall Govindan Satchidananda og han har praktiseret lige siden.

I 2011 tog han 3.indvielse i alle de 144 Kriya'er i Bangalore foruden den intensive Babaji’s Kriya Hatha Yoga Training i Ordenens Ashram i Quebec.

Gowri har studeret, praktiseret og trænet til at blive Acharya igennem mange år. Han tjente som oversætter fra engelsk til tamilsk under en mængde indvielser i Kriya Yoga i Indien. Han giftede sig i 2014, og han og hustruen Kiran bor for øjeblikket i Kuala Lumpur, Malaysien. Der tilbyder han gratis Kriya Hatha Yoga klasser hver uge og leder Kriya Yoga Satsang grupper hvor en gruppesadhana praktiseres først, efterfulgt af diskussioner om spirituelle anliggender.

Gowri er dybt taknemmelig for den støtte, vejledning og opmuntring han har modtaget fra MG Satchidananda ji, Durga ji, Satyananda ji, Nandi Devar, Vyasa og fremfor alle fra Sadhguru Babaji og Paramaguru Agasthiar. Gowri oplever også den velsignelse det er at være født af forældre, der har støttet ham helhjertet i hvert et øjeblik af hans liv."

 

 

Se også:

Om Babaji
Om Kriya Yoga

Besøg vores Events side for info om Indvielser til Babajis Kriya Yoga

Babajis Kriya Yoga Hjemmeside

©1995 - 2024 - Babajis Kriya Yoga og Publikationer - Alle Rettigheder Reserveret. ”Babaji’s Kriya Yoga” er et registreret service mærke)   ॐ Mahavatar Babaji ॐ