Babaji's Kriya Yoga
Babaji's Kriya Yoga Images
English Deutsch Français Français
Español Italiano Português Português
Japanese Russian Bulgarian Dansk
Arabic Farsi Hindi Tamil
Turkish Chinese Polish  Estonian

              

KRIYA YOGA PILGRIMSREJSE TIL SYDINDIEN

15. Februar til 4. Marts 2013

med M.G. Satchidananda og Durga Ahlund

Grundet den overvældende interesse for pilgrimsrejsen i 2011 vil M.G. Satchidananda og Durga Ahlund lede endnu en gruppe Kriya Yoga elever på en pilgrimsrejse til hellige steder, ashrammer og andre interessante områder i Syd Indien; foruden steder associeret med Babajis liv. Det vil være en uforglemmelig oplevelse i Yogaens hjemland, som vil inspirere dig og gøre det muligt for dig at nyde den varierede kulturelle rigdom, som har dannet baggrund for fødslen af Babajis Kriya Yoga. Dette er et nyt program som også vil kunne være af interesse for sidste års pilgrimsrejsende.

På en pilgrimsrejse søger man at komme tæt på det Guddommelige ved at besøge, tilbede og meditere på hellige steder, som i sig selv udgør åbninger til det evige og det Absolutte. Det er nemt at opleve det ”Guddommelige Nærvær” på sådanne steder eftersom de skylder deres ’hellighed’ tilstedeværelsen af mange yogier og helgener. I løbet af denne pilgrimsfart vil vi besøge adskillige sådanne steder. Og vi vil praktisere Kriya Yoga sammen mindst to gange dagligt - for nemmere at fordybe os i oplevelsen.

Vi har planlagt denne tur på et tidspunkt af året som er allermest behageligt for os vesterlændinge. Varmt, men ikke kogeovnsagtigt. Hotellerne er også særligt udvalgte. Alle i vestlig stil standard og med gode faciliteter. Vi vil lade os transportere rundt i en komfortabel airconditioneret bus.

 

Group with Shankara Das

Satyananda Group Discussion

Satyananda Group Discussion

EJSEPLAN 15. FEBRUAR TIL 4. MARTS 2013

Fredag den 15. Feb.: Fra Montreal til Bangalore i Indien via Frankfurt - med Lufthansa. Hvis man afgår fra Europa rejser man lørdag den 16. Februar 2013.

Søndag den 17. Feb.: Tidligt søndag morgen ankommer vi til Bangalore (Bengaluru) i SydIndien. Indcheck på Hotel Basil, Sampige Road 4, Malleswaram, en god kilometer fra Babajis Kriya Yoga Trust Ashram. Klokken 11 om formiddagen forlader vi hotellet og tager til Sitarams retreatcenter med bus, hvor vi vil afholde en mantrayagna og spise frokost. Ud på eftermiddagen tager vi til Tapaswijis ashram i Nandi Hills og udfører gruppesadhana. Tapaswiji levede til den høje alderdom af 185 år.

Mandag den 18. Feb.: Morgensadhana i Babajis Kriya Yoga Ashram og en dagstur udenfor Bangalore for at besøge Maha Ananda Siddha’s ashram; denne yogi er kendt videnom for igennem de sidste 12 år at have levet uden hverken vådt eller tørt, idet han i stedet drager næring ved fra tid til anden at sidde og meditere i en buldrende yagna-ild.

Tirsdag den 19. Feb.: Rejser vi til Tiruvannamalai, hvor vi indkvarterer os på det nye deluxe hotel Arunai Anantha i 4 døgn. Besøg i Ramana Maharshi Ashram.

Onsdag den 20. Feb.: Ramana Maharishis Ashram for foden af Arunachala - det hellige bjerg - og den lille ’hall’, hvor Ramana i sin tid tilbragte år absorberet i Samadhi. Eftermiddags-besøg i Tiruvannamalai Shiva templet. Området er helliggjort ved Hyrden Siddha Idai Kadar, som boede her og tog sig af sin fåreflok og køer, som var på græs rundt om bjerget. Aften besøg i Arunachaleswara templet hvor Idai Kadar oplevede Svarupa Samadhi og Arunagirinathar, en discipel af Agastyar, komponerede mange smukke sange til Lord Murugan (søn af Shiva og Parvati).

Torsdag den 21. Feb.: Bestigning af Arunachala og besøg i den oldgamle meditationshule, Virupaksha Hulen, hvori en af fortidens rishier eller vise mænd i sin tid boede og hvis krop er stedt til hvile derinde. Meditation i Skandashram hvor Ramana Maharshi levede i seks år. Sadhana praksis i hulerne.

Fredag den 22. Feb.: Tur rundt om bjerget - Giripradakshina - eller klatring op til toppen.

Lørdag den 23. Feb.: Turen går til Pondicherry ved sydvestindiens kyst. I gammel tid bedre kendt som Vedapuri, da Agastyar etablerede det som et center for uddannelse. Sri Aurobindo søgte politisk asyl i byen (fra briterne) og etablerede sin ashram her. Ophold på Hotel Ananda Inn, 3 nætter.

Søndag den 24. Feb.: Morgenbesøg i Sri Aurobindo Ashram, hvor han selv og hans kone Sweet Mother ligger begravede. Meditation i de rum, hvor parret i sin tid levede mange år i afsondrethed fra omverdenen. Eftermiddagsbesøg i det økologiske minisamfund Auroville, opstået med inspiration fra Sri Aurobindos lære og Matri Mandir.

Mandag den 25. Feb.: Dagsvisit i Chidambaram Templet som huser den berømte statue af den dansende Shiva - Nataraja. Deltage i pujaritual - ceremoni - specielt for os.

Tirsdag den 26. Feb.: Rejse til Tanjore. Om eftermiddagen besøg i Britheeswar templet, som er tilegnet Shiva, og som kan prale af at huse det højeste tempeltårn i hele Asien. Meditere i Siddhaen Karuvoorars skrin. En nat på Hotel Oriental Towers.

Onsdag den 27. Feb.: 216 kms køretur til Palani. Besøg i Palani Murugan skrinet og Lord Dandaswamys darshan - efter først at have gjort de 1008 trin til toppen af bjerget. Meditation i Siddha Boganathars Samadhi Skrin. Besøg i Boganathars discipel Pulapanis Ashram. Boganathar var Babajis Guru og han etablerede selv dette tempel og sit Samadhi Skrin.

Torsdag den 28. Feb.: Sadhana i Palani. Besøg Pulapani Ashram, grundlagt af en discipel af Boganathar.

Fredag den 1. Marts: Rejser vi til Coimbatore og bliver 2 nætter på 4 stjernet hotel. På vejen besøger vi Sneham Trust Ashram og Swami Sunildas i Muthialama, Tamil Nadu, og deltager i deres aktiviteter.

Lørdag den 2. Marts: Visit i Isha Yoga Ashrammen, som grundlagdes af Satguru Jaggi Vasudev. Gæste det unikke Dhyana Mandir bygget helt uden brug af cement; gruppesadhana og deltagelse i ashrammens aktiviteter.

Søndag den 3.Marts: Rejser vi til Mysore. Igen et 4 stjernet hotel. Besøg i Sri Ganapathy Satchidanandas ashram og Mysore Paladset. Lokal shopping.

Mandag den 4. Marts: sen morgen afgang til Bangalore og det gode Hotel Basil. Besøg i Babajis Kriya Yoga Ashram, shoppingtid, hvile inden afrejse - sen aften - fra Bengaluru Intenrnational Airport.

 

Sadhana in the mountains

Kriya Yoga Pilgrimage

South India School Kids - 2011

 

 

 

Riding an Elephant

 

 

REJSEUDGIFTER VISA

De samlede udgifter for pilgrimsrejsen fra 15. Februar 2013 til 4. Marts 2013 beløber sig - inklusive al transport og hotelophold i Indien  - men eksklusive transporten fra Europa til Indien - til i alt 1.850€. Nick de Mello i Toronto kan formentlig finde billigere billetter til dig end du selv vil kunne finde på nettet - mobil ham på: 905-567-0880, mail: aerotours ;Nick De Mello ; www.aerosafaris.com.

Det viser sig at de fleste mennesker har deres helt særegne madønsker og derfor indgår de fleste måltider ikke som del af rejseudgifterne, men man skal regne med ikke mere end cirka 10€ per dag.

Visa er påkrævet til Indien og koster 3-400 kroner for et 6 måneders turistvisum. Nærmere info på den Indiske Ambassade i København, telefon:  39182888 eller tryk på nedenstående link.

Vi mødes i Bangalore søndag morgen den 17. Februar 2013 på Hotel Basil, Sampige Road 9, Malleshwaram. Pilgrimsrejsen slutter mandag aften den 4. Marts i Bangalore.

 

RESERVATION FORSIKRING VACCINATION

Tilmelding via brev, mail eller fax til M.G. Satchidananda, 196 Mountain Road, P.O. Box 90, Eastman, Quebec, Canada J0E 1P0, tel.: 450-297-0258. Mail: Info, Depositum - så hurtigt som muligt - i alt 400US$ eller 300€ som kan betales her på siten med VISA eller Masterkort eller via bankoverførsel til ”Marshall Govindan”, Deutsche Bank International, BLZ 50070024, kontonummer 0723106, IBAN DE 09500700240072310600 - BIC/Swift kode DEUTDEDBFRA. Det resterende beløb bedes indbetalt senest den 15. Januar 2013.

Kontakt ”Europæiske Rejseforsikring” på nedenstående link hvis du har behov for at være forsikret på turen.

Vaccination hos egen læge eller nedenstående link til Statens Seruminstitut.

   
 

 

South India Monkey

Wonderful view

Pilgramage Group photo

Durga and Satchidananda

Elephant Blessing

Temple Prasadam

Babajis Kriya Yoga Hjemmeside

www.europaeiske.dk
www.ssi.dk
www.indian-embassy.dk

©1995 - 2022 - Babajis Kriya Yoga og Publikationer - Alle Rettigheder Reserveret. ”Babaji’s Kriya Yoga” er et registreret service mærke)