Babaji's Kriya Yoga
Babaji's Kriya Yoga Images
English Deutsch Français Français
Español Italiano Português Português
Japanese Russian Bulgarian Dansk
Arabic Farsi Hindi Tamil
Turkish Chinese Polish  Estonian

              

Medlemskab af Kriyaban Facebook Gruppen

Betingelser for optagelse i Facebook Gruppen: ’Babaji Kriyabans’. Denne private network gruppe Babaji Kriyabans er for alle seriøse praktikanter af  Babajis Kriya Yoga  som opretholder deres spirituelle forpligtelser. Du vedbliver med at være ansvarlig for og opmærksom på din egen Sadhana. Imidlertid har vi besluttet at kun de, der som minimum allerede har afsluttet indvielse på 2. Niveau kan deltage i Babaji Kriyabans Facebook.

Såeh, du har altså allerede taget 2. Niveau af Babajis Kriya Yoga?

Du er nu parat til at tilslutte dig det virtuelle fællesskab af praktikere af Babajis Kriya Yoga i Facebook Gruppen: Babaji Kriyabans.
Her følger de nødvendige skridt, der skal tages for at blive indlemmet i Facebook gruppen Babaji Kriyabans:

A. Hvis du ikke har en Facebook account allerede:

Hvis ikke du allerede har en Facebook Account må du først skabe en. Det kan du gøre på mindre end to minutter efter at forbinde dig direkte med :http://www.facebook.com
hvis du ønsker at se instruktionerne i Facebook på dansk eller et andet sprog end lige engelsk trykker du blot på knappen ”Translate” i øverste højre hjørne. Efter at have gjort det vil en lille boks komme til syne i toppen af siden, i midten, som er til brug for at vælge sprog.

B. Hvis du allerede har en Facebook Account eller efter at have kreeret din Facebook Account:

Nu er tiden kommet til at præsentere dig selv for gruppen. Babaji Kriyabans medlemmer ønsker at være del i et fællesskab, som udveksler og samarbejder - fremfor at være passive tilskuere som intet deler, ikke engang omkring sig selv, som det så ofte ses i populære internet networks af social karakter. Det forudsættes derfor at du - så udtømmende som muligt - udfylder Person Profilen i din medlemskabsprofil - med al relevant personlig information - og inkluderer et foto af dig selv.

1. For at gøre det går du - mens du er i din Facebook Account - til ”Profil” som står på toppen af siden, dernæst trykker du ”Info”.

   

2. Når du er inde på ”Profil” vil du se fire overskrifter:

”Basis information”
”Personlig information”
”Kontakt information”
”Uddannelse og Arbejde”
Tøv ikke med at udfylde hver af disse sektioner med så meget information du har lyst til. På samme måde, når du opdager andre medlemmer af gruppen vil du sætte så meget desto mere pris på at lære dem at kende via deres interesser, hobbies og professionelle liv.

3. Vi anbefaler derfor at du inkluderer så meget information i din profil som overhovedet muligt. Vi beder dig specifikt inkludere følgende info:

Under overskriften ”Personlig information” vil du se to kolonner:

 

 
Aktiviteter : Vær så venlig - udover hvad du ellers vil skrive - at inkludere dine tidligere og fremtidige planer:

Sted og tid for din 1. Indvielse
Sted og tid for 2. Indvielse
Sted og tid for 3. Indvielse - (om den har fundet sted)
Sted og tid for lærertræning (om)
Deltagelse i diverse internationale aktiviteter indenfor Babajis Kriya Yoga:
" Pilgrimsrejse/r "
" Møder "
" Retreats "
"Andetr…"
Henholdsvis deltagelse i aktiviteter indenfor dit lokalområde:
" Satsang "
" Indvielser "
" Foredrag "
" Andet…"

Interesser : Nævn endelig også dine interesser:

Dit valg af mantra i 2. Indvielse
Valg af mantra i 3. Indvielse
Foretrukne mantraer
Foretrukne meditationer
Yndlings pranayama
Yndlings asanas

 

 

4. Indsæt også et foto af dig selv så dine brødre og søstre kriyabans har større chance for at identificere dig.
a. For at gøre det klikker du på overskriften ”Upload a photo”
b. Et nyt vindue åbnes. Bare klik ”Search” for at udvælge det foto du foretrækker imellem de øvrige du måtte have liggende på din computer.
c. Eller, hvis din computer er udstyret med et kamera, behøver du blot klikke ”Take a photo”. Et nyt vindue åbnes. Check ”Authorize” derefter ”Close”. Tag fotoet og gem det som dit profilfoto.

DU ER NU PARAT TIL AT BLIVE MEDLEM AF GRUPPEN BABAJI KRIYABANS

5. Gå nu til sektionen Venner til venstre på siden under dit foto og klik på linket ”Find venner”

6. Nederst på siden til venstre under ”Search for persons” skriver du navnet eller mailadressen på administratoren for den sproggruppe af Babaji Kriyabans du ønsker at være med i..
Eksempler:
" Hvad den frankofile gruppe angår er administratoren Jnana Shakti. Du skriver hendes navn eller mailadresse:: JS@CAPrealisation.com
" For den anglofile gruppe er administratoren Durga Ahlund. I ”Search for person”   skriver du hendes navn Durga Ahlund eller mailadresse: durga@babajiskriyayoga.net

NB : Du kan godt være med i flere sproggrupper samtidigt og skal derfor i så fald gentage nævnte proces. Du kunne tileksempel være medlem af både den engelske, franske og spanske gruppe. Men dog kun hvis du er tilstrækkeligt inde i pågældende sprog til rent faktisk at kunne kommunikere forståeligt med andre. Gruppernes mål er at udveksle.

Listen over administratorer for hver enkelt sprogruppe vil blive sendt til dig senere.

7. Når du har fundet frem til din administrator enten via navnet på personen eller v.hj.a. mailadressen sender du ham eller hende opfordringen ”Add as Friend” derefter ”Send request”.

8. Når administratoren har modtaget din opfordring til at tilføje dig som medlem af gruppen vil han eller hun først skulle verificere at du vitterligt har min. 2. niveau indvielse og vil efterfølgende sende dig en invitation til at deltage i Babaji Kriyabans foruden en velkomstbesked fra M. Govindan Satchidananda.

9. Og nu kan du så udveksle, diskutere og opdage alle de kommende Kriya Yoga aktiviteter og du vil desuden modtage al information vedrørende samme direkte i din inbox, så at du kan holde dig velorienteret.

OG HJERTELIG VELKOMMEN TIL ALLE NYE MEDLEMMER AF BABAJI     KRIYABANS! ”
M. Govindan Satchidananda

 

 


Se også:
Om Babaji
Om Kriya Yoga
Kriya Yoga Artikler

Babajis Kriya Yoga Hjemmeside

 

©1995 - 2024 - Babajis Kriya Yoga og Publikationer - Alle Rettigheder Reserveret. ”Babaji’s Kriya Yoga” er et registreret service mærke)   ॐ Mahavatar Babaji ॐ