Babaji's Kriya Yoga
Babaji's Kriya Yoga Images
English Deutsch Français Français
Español Italiano Português Português
Japanese Russian Bulgarian Dansk
Arabic Farsi Hindi Tamil
Turkish Chinese Polish  Estonian

                          

Babaji's Kriya Yoga Order of Acharyas Trust Publications

 

Ashrammen i Bangalore

Babajis Kriya Yoga Lærer Orden kører en ashram cum publikationskontor i Bangalore, SydIndien - på donationsbasis. Den afholder introduktions møder, Kriya Hatha Yoga Klasser, et meditationsrum, en boghandel og indvielsesseminarer mindst to gange årligt. Den tilbyder også satsang møder for Kriya Yoga indviede.

Ashram addressen:
#52,’Cement Villa’, 1st Floor
5th Main, off 18th Cross
(overfor ’Shashi Kiran’ Apartments)
Malleshwaram West, Bangalore
Karnataka 560 055
Indien

Postaddresse:
Babaji’s Kriya Yoga
Post Box No. 5608
Malleshwaram West
Bangalore 560 055
Indien

e-mail: vinod; vidhya
Phone: 080 - 412 80 812 (Land Line), +(91)-(0) 94999 20007 (Mobile)

Besøgstider: Mandag til Lørdag fra 10 til 18.
Individuelle klasser afholdes efter aftale.

Bemærk venligst at ashrammen ikke tilbyder overnatningsmuligheder, men ved kontakt til ashrammens manager Vinod på ovenstående emailaddresse kan han hjælpe med at foretage eventuelle reservationer.

Daglige yogaklasser fra mandag til fredag, tidlig morgen mellem 5 og 7.

Ugentlige Yoga Klasser for Alle hver lørdag morgen kl. 8. To gange ugentligt undervises desuden i offentlig lokal skole i yoga asanas.

 

Chennai

Kriya Hatha Yoga Klasser i Chennai hver søndag morgen fra 6 - 8 på Lady Andal Venkata Kontalt: Vinod eller telefon: kontor 080 - 412 80 812 (Land Line), +(91)-(0) 94999 20007 (Mobile)eller Vinod mobil: (0)98.456.61.221 / (0)94.442.11.118.


Mumbai

Babajis Kriya Hatha Yoga: et modul på i alt 10 klasser - 1½ times varighed per klasse, starter op i April: Max. 10 elever per hold.

Pa Pa Pagli, Matunga - hver lørdag aften.

Shantivan, Ridge Road, Malabar Hill - hver torsdag aften.

Alle hold ved Anjani. Kald: 9323-280366.

 

Første niveau Indvielses Seminarer med Satyananda. Mail Vinod

Alle indviede er velkomne til at deltage for at genopfriske sig.

Ruteangivelse:
Babajis Kriya Yoga Ashram ligger i den nord-vestlige del af Bangalore cirka et kvarters rickshawkørsel fra ’Majestic’ Bus terminalen og togstationen. Fra lufthavnen er det sikrest at benytte ’prepaid taxiservice’ (forudbetalte taxier) nær lufthavnens udgang. Der vil være et skilt. Her fortæller man hvor man gerne vil hen og der er så en fast pris for turen, som man betaler med det samme. Man får så en kvittering og giver den til chaufføren. Derudover er det ikke nødvendigt at betale yderligere. Det vil koste omkring en 300 rupiah (en knap 40 danske kroner) Print eventuelt ashram adressen ud fra nettet her, eller skriv den ned - til chaufføren. Den forudbetalte taxiservice er åben 24 timer i døgnet. Eller man kan benytte bus direkte til Seshadripuram, og derfra tage en 30 rupees richshaw op til asjrammen 5 minutter derfra.

 "Indiens Velsignelser!"

”Vel hjemme igen efter pilgrimsfærden til Indien er det mig umuligt at skrive om oplevelsen uden at måtte begrænse mig voldsomt. Jeg føler mig meget taknemmelig for trippet som var organiseret af Satchidananda og Durga. Vi har ikke spildt tiden, vi har besøgt nogle virkeligt powerfulde steder og været godt guidede hele vejen igennem. Gruppe praktikken af yoga har været uvurderlig som middel til at integrere og forstærke oplevelserne. Der kan man virkelig sætte pris på de lærte teknikkers virkning. Det er en ufattelig velsignelse at meditere visse steder i Indien...

Moder Indien er et land, helliggjort ved den spirituelle praksis - sadhana - udøvet af åndeligt søgende mennesker igennem tusinder af år - søgende efter Sandheden i alle dens former, farver og afskygninger; der er det muligt direkte at opleve den fred som er resultatet af at hengive sig til en højere power end én selv; freden ved at være del af den Guddommelige Skabelses Mandala, hvor alting har sin rette plads. Man ønsker sig at beholde den fred indeni til evig tid! Gennem vores Kriya Yoga praksis kan vi rent faktisk genskabe Indien, hvorend vi befinder os.

Næste pilgrimsrejse vil være i 2010-2011, så hvis du er interesseret i det, har du nu chancen for at spare op og organisere dig selv. Rejsen er alle pengene værd. Jeg håber at være med igen."


 

Se også:

Pilgrimsrejser

Boghandel

Babajis Kriya Yoga Hjemmeside

Babaji’s Kriya Yoga Order of Acharyas Trust
Postbox No. 5608, #52, 1st Floor, 5th Main, 18th Cross, Malleswaram West, Bangalore,
Karnataka 560 055
Tel: (080) 23560252 Fax: (080) 23444835 Mail: vinod@babajiskriyayoga.net

©1995 - 2024 - Babajis Kriya Yoga og Publikationer - Alle Rettigheder Reserveret. ”Babaji’s Kriya Yoga” er et registreret service mærke)   ॐ Mahavatar Babaji ॐ