Babaji's Kriya Yoga
Babaji's Kriya Yoga Images
English Deutsch Français Français
Español Italiano Português Português
Japanese Russian Bulgarian Dansk
Arabic Farsi Hindi Tamil
Turkish Chinese Polish  Estonian

              

KRIYA YOGA PILGRIMSREJSE TIL HIMALAYA

27. September til 14. Oktober 2013

med M.G. Satchidananda og Durga Ahlund

Grundet den overvældende interesse for vores september 2011 pilgrimsrejse til Himalaya vil M.G. Satchidananda og Durga Ahlund igen lede en gruppe af Kriya Yoga studenter på en pilgrimsrejse til Badrinath, som er associeret med Babajis liv og Realisation. Fokus i år er at opbygge energien for vores Kriya Yoga Ashram i Badrinath. Det vil blive en uforglemmelig oplevelse i Yogaens hjemland, som vil inspirere dig og gøre det muligt for dig at sætte pris på det rige kulturliv, som er baggrunden for og oprindelsen til Babajis Kriya Yoga.

Under en pilgrimsrejse søger man at komme tæt på det Guddommelige ved at meditere på hellige steder som udgør en ’åbning’ til Uendeligheden og det Absolutte. Det er nemt at opleve den ’Guddommelige Tilstedeværelse’ i en by som Badrinath, som er helliggjort via nærværet af mange yogier og helgener gennem århundrederne, som mediterer og praktiserer der. Der vil være gruppepraksis af Kriya Yoga og Satsang minimum to gange dagligt for at du kan gå dybere i oplevelsen. Der vil være udflugter til forskellige interessante steder, Vasudhara Vandfaldet, Vyasa Gufa, Neelakanth bjergets base, Badrinath Templet og de varme kilder. Hovedfokus på denne rejse vil være vores praksis og at udøve vores sadhana i Badrinath og i Mana området, som er ’døråbningen’ til Babajis Æteriske Ashram i Santopanth Tal. Der vil også blive mulighed for at vi kan arbejde fysisk med på bygningen af Babajis Ashram.

Vi har valgt det dejligste tidspunkt på året rent klimamæssigt, hvor vejret er allermest behageligt i Himalaya; efter monsunen, køligt, med måske et par kolde aftener. Hotellerne er også nænsomt udvalgt med øje for al tænkelig komfort i bedste vestlige stil. Vi vil lade os transportere i en behagelig bus. Langsomt vil vi bugte os vej til Badrinath - og bruge flere dage på vejen op i Rishikesh og Haridwar for at akklimatisere os. Det vil tage flere komfortable dage at nå Badri. Hotellet i Badrinath er førsteklasses med centralvarme, varmt vand og en super lækker morgenmad!

 

Link to Babajis Kriya Yoga Hjemmeside Pilgrimsrejse SydIndien 15. Februar til 4. Marts 2013

Babaji's Kriya Yoga Pilgrimages In India

Temple

 

REJSEPLAN 27. SEPTEMBER TIL 14. OKTOBER 2013

Torsdag den 26. September: Forlader Montreal og flyver via Frankfurt med Lufthansa til New Delhi. Hvis du kommer fra Europa er afgangen fredag den 27. September 2013.

Fredag den 27. September: Ankomst NewDelhi klokken 23. Overnatning i Hotel Grand Sartaj - vestlig stil på sydsiden af Delhi.

Lørdag den 28. September: Afgang klokken 10.00 til Rishikesh. Vi bor på Ganga Beach Resort Hotel ved Ganges floden, Laxman Jhula.

Søndag den 29. September: Tilbringer vi dagen med at besøge nogle ashrammer i Rishikesh og bade i Ganges.

Mandag den 30. September: Besøger Rishikesh og deltager i aften Arati - ildceremoni - Ganga Puja i Ram Djoola.

Tirsdag den 1. Oktober: Besøg i huler og ashrammer i Rishikesh området.

Onsdag den 2. Oktober: Rishikesh til Rudraprayag, 150 km, 6 timers kørsel. Overnatning. Monal Resort Hotel.

Torsdag den 3. Oktober: Rudraprayag til Joshimath, 110 km, 4 timer. Besøger Shankaracharya Klosteret og hulen hvor Shankaracharya mediterede igennem fire år i det 9.århundrede. Overnatning på komfortabelt hotel.

Fredag den 4. Oktober: Joshimath - Badrinath, 50 km i bus. Vi bor på Sarovar Hotellet, det eneste 4-stjernede, centralt opvarmede hotel i byen.

Lørdag den 5. Oktober: Vi besøger Badrinath. Morgen besøg i Badrinarayan templet og badning i de varme kilder, Tapta Kund. Besøg i den lille Mana landsby. Mantra Yagna på stedet hvor floderne Saraswati og Alaknanda mødes.

Søndag den 6. Oktober: Hike ud til Vasudhara vandfaldet via Mana. Besøg i Vyasa hulen, navneceremoni.

Mandag den 7. Oktober: Afslapningsdag. Hike til basen af Neelkanth bjerget for meditation. Eller bliv i byen og udfør karma yoga i Babajis Kriya Yoga Ashram.

Tirsdag den 8. Oktober: Morgen sadhana. Badning ved templet. Sadhana og karma yoga ved den nye ashram.

Onsdag den 9. Oktober: Sadhana og karma yoga.

Torsdag den 10. Oktober: Sadhana og karma yoga. Anden mantrayagna i vores Kriya Yoga Ashram og mantra diksha.

Fredag den 11. Oktober: Vi tager til Srinagar, 200 km, 9 timers rejse. Overnatning på Riverside Hotel.

Lørdag den 12. Oktober: Køretur fra Srinagar- Haridwar, 130 km, 7 timer. En nat på ’New Western Hotel’ tæt ved Ganges floden, Anandamayi Ma ashram besøg og aften puja.

Søndag den 13. Oktober: Haridwar-New Delhi 240 km, 6 timers rejsetid.

Mandag den 14. Oktober: Tidlig morgensadhana. Shopping i New Delhi. Hotel Grand Sartaj, tæt ved god shopping i Connaught Place. Natlig afgang for fly hjem igen - enten sent den 14. Oktober eller tidlig morgen den 15. Oktober.

 

Sadhana in the mountains

Kriya Yoga Pilgrimage

Beautiful scenary in India

 

 

Riding an Elephant

Group Photo with Satchidananda and Durga

Himalayas

HVAD KOSTER DET:

De totale omkostninger i forbindelse med den foreslåede pilgrimsrejse fra 27. September til 14. Oktober 2013 beløber sig til 2.300 US$ eller 1.800€ plus flybillet. Du kan booke og købe din billet selv eller bede os om det, vi gør det gerne for dig. Billetomkostningen ligger oftest mellem 1.500 og 2.000US$ fra Nord Amerika og mellem 700 og 1.000€ fra Europa. Vor rejseagent Nick De Mello fra Toronto kan normalt skaffe dig billigere billetpriser. Han er på 905-567-0880, email: Nick Demello eller celle 416 705 3920. www.aerosafaris.com.

Da vi har opdaget, at de fleste har deres særegne madønsker inkluderer rejseomkostningerne ikke de fleste måltider, men du kan regne med ikke mere end en cirka 10€ per dag. Visaomkostninger for visa til Indien må man selv afholde. Kontakt den indiske ambassade på Vangehusvej i København på telefon: 39182888 for nærmere info eller nedenstående link.

For de der måtte ønske at blive længere end til den 14. Oktober, kan vi hjælpe med at få udstedt en åben billet, medmindre du allerede nu kan specificere den eksakte dato du ønsker at rejse retur.

RESERVATION FORSIKRING VACCINATION

Tilmelding sker via brev, mail eller fax til M.G. Satchidananda 196 Mountain Road, PO Box 90, Eastman, Quebec, Canada, J0E, 1P0. Telefon: 450-297-0258. Mail: satchidananda, og - så hurtigt som muligt - indbetal depositum på 450US,CAD$ eller 350€ eventuelt her på siten med VISA eller Masterkort eller v.hj.a. bankoverførsel til: ”Marshall Govindan”, Deutsche Bank, International, BLZ 50070024, kontonummer 0723106 - IBAN DE 09500700240072310600, BIC/SWIFT Kode DEUTDEDBFRA. Det resterende beløb skal indbetales senest den 28. August 2011.

Hvis du vil forsikres kan ”Europæiske Rejseforsikring” være behjælpelig (nedenstående link)

Vaccination hos egen læge eller hos Statens Seruminstitut på nedenstående link.

   
 

 

Meditating

Wonderful view

Pilgramage Group photo

Durga and Satchidananda

Beautiful photo of the moutains on Kriya Yoga Pilgrimage

Someone you may meet on Babaji's Kriya Yoga Pilgrimages

Babajis Kriya Yoga Hjemmeside Pilgrimsrejse SydIndien

www.europaeiske.dk
www.ssi.dk
www.indian-embassy.dk

©1995 - 2024 - Babajis Kriya Yoga og Publikationer - Alle Rettigheder Reserveret. ”Babaji’s Kriya Yoga” er et registreret service mærke)   ॐ Mahavatar Babaji ॐ