Babaji's Kriya Yoga
Babaji's Kriya Yoga Images
English Deutsch Français Français
Español Italiano Português Português
Japanese Russian Bulgarian Dansk
Arabic Farsi Hindi Tamil
Turkish Chinese Polish  Estonian

              

Kriyaban Facebook Bruger Gruppe

Facebook bruger gruppeformen: ”Babaji Kriyabans”

Der er mere end 15.000 indviede i Babajis Kriya Yoga i over 20 lande. Sandsynligheden taler for at adskillige indviede bor tæt på dig uden du ved af det. For at bringe medlemmer af vores fællesskab tættere sammen har vi netop formet en Facebook bruger network gruppe under navnet Babaji Kriyabans. Faktisk er der flere grupper under udformning indenfor forskellige sprogstammer: engelsk, fransk, spansk, tysk og portugisisk til en start.

Facebook gruppens mål:

Som du ved anbefaler Babajis Kriya Yoga ”Praksis, praksis og atter praksis”. Når de praktiserende deler deres erfaringer og oplevelser med hinanden stimulerer det interessen og aspirationen for at gå dybere i egen praksis. Det er derfor vi skaber denne nye måde til at møde hinanden via et internet network, så at:

1. Vi skaber et sandt interessefællesskab som vil gøre det nemmere for udøvende af Babajis Kriya Yoga at udveksle (det være sig begivenheder, fotos, fordele, glæder, problemer og spørgsmål og svar af alle typer).

2. Du nemmere kan lokalisere Kriyabans i nærheden af dig og opfordre til at I mødes, holder gruppepraksis sammen (Satsang) og intensiverer din egen praksis af Kriya Yoga.

3. Vi kan bruge et informationsværktøj, som vil tillade alle i vort fællesskab at kommunikere internt, nemt og hurtigt.

Betingelser for at du kan blive medlem af Facebookgruppen: Babaji Kriyabans. Denne private network gruppe Babaji Kriyabans er for enhver, som er oprigtig i udøvelsen af Babajis Kriya Yoga og deres spirituelle opgaver. Du bliver ved med at være ansvarlig for og opmærksom på din egen Sadhana. Dog har vi besluttet at kun de, der allerede har afsluttet minimum 2. niveaus indvielse kan blive medlem af Babajis Kriyabans Facebook Gruppe.

Hvordan bliver jeg optaget i Facebook Gruppen Babaji Kriyabans. Denne Facebook interessegruppe Babaji Kriyabans er en privat gruppe. Derfor optages medlemmer kun via invitation. Kun gruppeadministratoren kan autorisere (eller invitere) et Facebook medlem til medlemskab i Babaji Kriyabans. Hvis du kunne tænke dig at deltage i denne Facebook interessegruppe af Babajis Kriya Yoga udøvere igennem dets network Babaji Kriyabans, skal du blot følge instruktionerne i det medfølgende dokument.

Må medlemmer af denne gruppe være bærere af lys og kærlighed og understøtte dig i din daglige praksis..
Om Shanti
M. Govindan Satchidananda


Se også:

Om Babaji
Om Kriya Yoga
Besøg vores Events side for info om Indvielser til Babajis Kriya Yoga
Babajis Kriya Yoga Hjemmeside

©1995 - 2022 - Babajis Kriya Yoga og Publikationer - Alle Rettigheder Reserveret. ”Babaji’s Kriya Yoga” er et registreret service mærke)